FAQ

Patarosan remen ditanya

Naon kualitas produk anjeun?

Kerjasama jangka panjang urang sareng 500 perusahaan kimia paling luhur di dunya, kualitas produk anu dipésér dijamin, sareng bakal aya lembaga uji GS pihak katilu anu otoritatif sareng profésional pikeun mariksa barang sareng nyayogikeun dokumén anu relevan pikeun verifikasi sateuacan pangiriman.

Dupi anjeun nyadiakeun sampel?éta gratis atanapi tambahan?

Sumuhun, urang bisa nyadiakeun sampel haratis.Biaya pengiriman barang kedah ditanggung ku palanggan

Naha hargana tiasa langkung mirah?

Kami salawasna nyandak kapentingan konsumén urang salaku prioritas pangluhurna, harga bisa negotiable dina kaayaan béda, kami ngajamin yén pihak anjeun bisa meunang harga paling kalapa, harga disadiakeun dina ramatloka téh estimasi pasar jeung teu kaasup waragad pengiriman barang, mangga ngahubungan kami pikeun inpormasi harga anu akurat pikeun kaayaan harga khusus.

Naha mungkin pikeun nyayogikeun asal anu relevan, dokumén ékspor sareng inpormasi dokumenter anu sanés?

Leres, urang tiasa nyayogikeun seueur dokuméntasi kalebet Sertipikat Analisis / Konformasi;Asuransi;Asal, sareng dokumén ékspor sanés upami diperyogikeun.

Naon pilihan pembayaran anjeun?

TT, LC,, OA, DP, DA, VISA, Western Union, jsb bisa dibahas nurutkeun sarat customer urang.

Sabaraha lami waktos pangiriman anjeun?

Nurutkeun kana waktu nu peryogi produk, komunikasi sareng scheduling ngayakeun pabrik Cina, urang boga kapasitas gudang bahan baku kimia sataun-buleud leuwih ti 10.000 ton, nyadiakeun suplai cukup, bakal nyoba minuhan kabutuhan produksi anjeun, pangiriman timely produk. .

Dupi anjeun ngajamin pangiriman aman tur dipercaya?

Leres, metode transportasi umum urang kalebet drum, tank taco, drum forklift ton, kapal khusus, jsb. .

Kumaha biaya pengiriman barang diitung?

Biaya pengiriman barang gumantung kana cara anjeun milih nyandak barang.Express biasana mangrupikeun cara anu paling gancang tapi ogé paling mahal.Ku angkutan laut mangrupikeun solusi anu pangsaéna pikeun jumlah anu ageung.Persis ongkos angkutan kami ngan bisa masihan anjeun lamun urang terang rinci jumlah, beurat jeung jalan.Mangga ngahubungan kami pikeun inpo nu salajengna.

Naha barang anu dibeli diasuransikeun?

Urang bisa negotiate jeung konsumén urang meuli asuransi produk nurutkeun pangabutuh maranéhanana jeung mastikeun yén produk ngahontal eta mulus.

Sabaraha persentase pembayaran pikeun barang?

Babandingan pamayaran pamayaran dumasar kana jumlah produk anu anjeun mésér pikeun negosiasi khusus, anjeun tiasa ngahubungi kami pikeun komunikasi anu lengkep.

Naha urang tiasa dipercayakeun pikeun ngayakeun produk anu henteu aya dina halaman wéb?

Leres, kami kalibet dina perdagangan impor sareng ékspor ti industri kimia salami mangtaun-taun, sareng gaduh hubungan anu saé sareng produsén kualitas domestik, urang tiasa mendakan supplier produk kualitas di Cina pikeun anjeun, sareng komunikasi harga anu pas pikeun ngagaleuh.

Nomer kontak sareng alamat email anjeun

Telepon: +86 4008620777
+86 19117288062
Mailbox:Service@Skychemwin.Com
Mangga ngahubungan kami pikeun inpo nu salajengna.

HUBUNGI KAMI Pikeun KAWASAN ANYAR