• Acrylonitrile (AN) CAS 107-13-1 Pabrik Pasokan Langsung

    Acrylonitrile (AN) CAS 107-13-1 Pabrik langsung Sup

    AS $1,162 / ton
  • Polycarbonate (PC) CAS 25037-45-0 Cina harga pangalusna

    Polycarbonate (PC) CAS 25037-45-0 Cina harga pangalusna

    AS $2,823 / Ton
  • résin minyak bumi CAS 68131-77-1 Quality High Jeung Harga Low

    résin minyak bumi CAS 68131-77-1 High Quality Jeung Lo

    Negotiable
  • Acrylonitrile Butadiene Styrene Copolymers (ABS) CAS 9003-56-9 Cina Harga Pangalusna

    Acrylonitrile Butadiene Styrene Copolymers (ABS) C

    AS $1.755/Ton
  • Pénol Formaldehida Résin CAS 9003-35-4 Kualitas Luhur Jeung Harga Murah

    Pénol Formaldehida Résin CAS 9003-35-4 High Quali

    Negotiable
  • Phenolic Epoxy résin CAS 61788-97-4 Pabrik Supply langsung

    Phenolic Epoxy résin CAS 61788-97-4 pabrik langsung

    AS $3,419 / ton
  • Polyvinyl Chloride (PVC) CAS 9002-86-2 Kualitas Luhur Jeung Harga Murah

    Polyvinyl Chloride (PVC) CAS 9002-86-2 Kualitas Tinggi

    Negotiable
  • Butyldglycol (BDO) CAS 110-63-4 Kualitas High Jeung Harga Low

    Butyldglycol (BDO) CAS 110-63-4 Kualitas Luhur Jeung L

    AS $5,039 / ton
  • Toluén Diisosianat (TDI) CAS 26471-62-5 Cina Harga pangalusna

    Toluene Diisocyanate (TDI) CAS 26471-62-5 Cina Be

    AS $2,835 / ton
  • Poliétilén Terephthalate (PET) CAS 25038-59-9 Kualitas Luhur Jeung Harga Murah

    Poliétilén Terephthalate (PET) CAS 25038-59-9 Hai

    Negotiable