Katerangan pondok:


  • Rujukan Harga FOB:
    AS $1,310
    / Ton
  • Palabuhan:Cina
  • Sarat Pembayaran:L/C, T/T, Western Union
  • CAS:107-13-1
  • Rincian produk

    Tag produk

    Ngaran Produk:Acrylonitrile

    format molekular:C3H3N

    Nomer CAS:107-13-1

    Struktur molekul produk:

    Acrylonitrile

    spésifikasi:

    Barang

    Unit

    Nilai

    Kasucian

    %

    99,9 mnt

    Warna

    Pt/Co

    5 max

    Nilai asam (salaku asam asétat)

    Ppm

    20 max

    Penampilan

    -

    Cairan transparan tanpa padet ngagantung

    Sipat Kimia:

    Acrylonitrile nyaéta cair teu warnaan, gampang kaduruk.Uap na tiasa ngabeledug nalika kakeunaan seuneu anu kabuka.Acrylonitrile henteu lumangsung sacara alami.Dihasilkeun dina jumlah anu ageung pisan ku sababaraha industri kimia di Amérika Serikat, sareng sarat sareng paménta na ningkat dina taun-taun ayeuna.Acrylonitrile mangrupakeun nitrile teu jenuh dihasilkeun beurat.Hal ieu dipaké pikeun nyieun bahan kimia lianna kayaning plastik, karét sintétik, jeung serat akrilik.Geus dipaké salaku fumigant péstisida di jaman baheula;kumaha oge, sakabeh pamakéan péstisida geus dieureunkeun.Sanyawa ieu mangrupa perantara kimiawi utama anu dipaké dina nyieun produk kayaning farmasi, antioksidan, jeung pewarna, kitu ogé dina sintésis organik.Pamaké acrylonitrile panggedéna nyaéta industri kimia anu ngadamel serat akrilik sareng modacrylic sareng plastik ABS anu dampak luhur.Acrylonitrile ogé dianggo dina mesin bisnis, koper, bahan konstruksi, sareng manufaktur plastik styrene-acrylonitrile (SAN) pikeun otomotif, barang rumah tangga, sareng bahan bungkusan.Adiponitrile dipaké pikeun nyieun nilon, dyes, ubar, jeung péstisida.

    Aplikasi:

    Acrylonitrile dipaké dina produksi serat acrylic, résin, sarta palapis permukaan;salaku perantara dina produksi farmasi sareng pewarna;salaku modifier polimér;jeung salaku fumigant a.Ieu bisa lumangsung dina gas-efluent seuneu kusabab pirolisis bahan polyacrylonitrile.Acrylonitrile kapanggih dileupaskeun tina acrylonitrile-styrene copolymer jeung acrylonitrile-styrene-butadiena copolymer bottles nalika botol-botol ieu dieusian ku pangleyur simulasi dahareun kayaning cai, 4% asam asétat, 20% étanol, jeung héptana sarta disimpen salila 10 poé. nepi ka 5 bulan (Nakazawa et al. 1984).Pelepasan éta langkung ageung kalayan ningkatna suhu sareng disababkeun kana sésa monomér akrilonitril dina bahan polimérik.

    Acrylonitrile mangrupikeun bahan baku anu dianggo pikeun sintésis seueur serat sintétik sapertos Dralon sareng serat akrilik.Éta ogé dianggo salaku inséktisida.

    Pabrikan serat akrilik.Dina plastik, palapis permukaan, sareng industri napel.Salaku perantara kimiawi dina sintésis antioksidan, farmasi, dyes, permukaan-aktif agén, jsb Dina sintésis organik pikeun ngawanohkeun gugus cyanoethyl.Salaku modifier pikeun polimér alam.Salaku fumigant péstisida pikeun gandum disimpen.Ékspérimén pikeun nyababkeun nekrosis hemorrhagic adrénal dina beurit.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami