Katerangan pondok:


  • Rujukan Harga FOB:
    Negotiable
    / Ton
  • Palabuhan:Cina
  • Sarat Pembayaran:L/C, T/T, Western Union
  • CAS:9002-86-2
  • Rincian produk

    Tag produk

    Ngaran Produk:Polivinil klorida

    format molekular:C2H3Cl

    Nomer CAS:9002-86-2

    Struktur molekul produk:

    Polivinil klorida

    Sipat Kimia:

    Polyvinyl chloride, umumna disingget PVC, mangrupikeun palastik anu paling seueur diproduksi katilu, saatos poliétilén sareng polipropilén.PVC dipaké dina konstruksi sabab leuwih éféktif batan bahan tradisional kayaning tambaga, beusi atawa kai dina aplikasi pipe na profil.Éta tiasa janten langkung lemes sareng langkung fleksibel ku nambihan plastik, anu paling seueur dianggo nyaéta phthalates.Dina bentuk ieu, éta ogé dianggo dina pakean sareng upholsteri, insulasi kabel listrik, produk inflatable sareng seueur aplikasi dimana éta ngagentos karét.
    Polivinil klorida murni nyaéta bodas, padet rapuh.Éta teu leyur dina alkohol, tapi rada leyur dina tetrahydrofuran.
    CPE péroxida- atanapi thiadiazole-kapok némbongkeun stabilitas termal alus nepi ka 150 ° C sarta leuwih tahan minyak ti elastomers nonpolar kayaning karét alam atanapi EPDFM.
    Produk komérsial lemes nalika kandungan klorin 28-38%.Dina eusi klorin leuwih ti 45%, bahanna nyarupaan polyvinyl chloride.Poliétilén-molekul-molekul luhur ngahasilkeun poliétilén klorinat nu mibanda viskositas tinggi jeung kakuatan tensile.

    Aplikasi:

    Biaya PVC anu rélatif murah, résistansi biologis sareng kimia sareng kamampuan damel nyababkeun éta dianggo pikeun rupa-rupa aplikasi.Hal ieu dianggo pikeun pipa solokan sareng aplikasi pipa sanés dimana biaya atanapi kerentanan korosi ngabatesan panggunaan logam.Kalayan tambihan modifiers dampak sareng penstabil, éta parantos janten bahan populér pikeun pigura jandela sareng panto.Ku nambahkeun plasticizers, éta bisa jadi cukup fléksibel pikeun dipaké dina aplikasi cabling salaku insulator kawat.Éta parantos dianggo dina seueur aplikasi anu sanés.

    Pipa
    Kasarna satengah résin polivinil klorida sadunya anu diproduksi taunan dianggo pikeun ngahasilkeun pipa pikeun aplikasi kotamadya sareng industri.Dina pasar distribusi cai éta 66% tina pasar di AS, sareng dina aplikasi pipa solokan sanitasi, éta 75%.Beuratna hampang, béaya rendah, sareng pangropéa anu murah ngajantenkeun éta pikaresepeun.Sanajan kitu, eta kudu taliti dipasang na bedded pikeun mastikeun cracking longitudinal sarta overbelling teu lumangsung.Sajaba ti, pipa PVC bisa ngahiji babarengan ngagunakeun rupa-rupa semén pangleyur, atawa panas-lebur (prosés butt-fusion, sarupa jeung ngagabung pipe HDPE), nyieun sendi permanén nu ampir impervious mun leakage.

    Kabel listrik
    PVC ilahar dipaké salaku insulasi on kabel listrik;PVC dipaké pikeun tujuan ieu perlu plasticized.

    Unplasticized polyvinyl chloride (uPVC) pikeun konstruksi
    uPVC, ogé katelah PVC kaku, dianggo sacara éksténsif dina industri wangunan salaku bahan pangropéa anu rendah, khususna di Irlandia, Inggris, sareng di Amérika Serikat.Di AS katelah vinyl, atanapi vinyl siding.Bahanna aya dina rupa-rupa warna sareng finish, kalebet poto-efek finish kayu, sareng dianggo salaku gaganti pikeun kayu anu dicét, biasana pikeun pigura jandela sareng sills nalika masang glazing ganda dina gedong énggal, atanapi ngagentos kaca-glazed anu langkung lami. jandéla.kagunaan séjén kaasup fascia, sarta siding atanapi weatherboarding.Bahan ieu ampir sakabéhna ngagantikeun pamakéan beusi tuang pikeun plumbing na drainase, dipaké pikeun pipa runtah, drainpipes, talang na downspouts.uPVC teu ngandung phthalates, sabab eta ngan ditambahkeun kana PVC fléksibel, atawa teu ngandung BPA.uPVC dipikanyaho gaduh résistansi anu kuat ngalawan bahan kimia, sinar panonpoé, sareng oksidasi tina cai.

    Pakean jeung jati
    PVC geus jadi loba dipaké dina pakean, boh nyieun bahan kulit-kawas atawa di kali saukur keur efek PVC.pakean PVC geus ilahar di Goth, Punk, fetish pakéan sarta fashions alternatif.PVC langkung mirah tibatan karét, kulit, sareng lateks anu ku kituna dianggo pikeun simulasi.

    Palayanan Kaséhatan
    Dua daérah aplikasi utama pikeun sanyawa PVC anu disatujuan sacara medis nyaéta wadah sareng pipa fleksibel: wadah anu dianggo pikeun getih sareng komponén getih pikeun cikiih atanapi pikeun produk ostomy sareng pipa anu dianggo pikeun nyandak getih sareng set masihan getih, katéter, set bypass jantung, set hemodialisis jsb. Di Éropa konsumsi PVC pikeun alat médis kira 85.000 ton unggal taun.Ampir sapertilu alat médis dumasar plastik dijieun tina PVC.

    Lantai
    Lantai PVC fléksibel murah sareng dianggo dina rupa-rupa gedong anu nyertakeun bumi, rumah sakit, kantor, sakola, jsb. Desain rumit sareng 3D mungkin kusabab cetakan anu tiasa diciptakeun anu teras ditangtayungan ku lapisan ngagem anu jelas.Lapisan busa vinyl tengah ogé masihan rasa anu nyaman sareng aman.Beungeut anu lemes sareng tangguh tina lapisan ngagem luhur nyegah pembentukan kokotor anu nyegah mikroba tina beternak di daérah anu kedah dijaga steril, sapertos rumah sakit sareng klinik.

    aplikasi sejenna
    PVC parantos dianggo pikeun seueur produk konsumen kalayan volume anu langkung alit dibandingkeun sareng aplikasi industri sareng komérsial anu dijelaskeun di luhur.Salah sahiji aplikasi konsumen pasar massal pangheubeulna nya éta nyieun rékaman vinyl.Conto anu langkung énggal kalebet panutup témbok, rumah kaca, tempat kaulinan bumi, busa sareng cocooan sanés, toppers treuk khusus (tarpaulins), ubin siling sareng jinis cladding interior anu sanés.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami