Katerangan pondok:


  • Harga FOB:AS $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Jumlah Pesanan Min.:100 sapotong / sapotong
  • Kamampuhan suplai:10000 Potongan / Potongan per Bulan
  • Rujukan Harga FOB:
    Negotiable
    / Ton
  • Palabuhan:Cina
  • Sarat Pembayaran:L/C, T/T, Western Union
  • Rincian produk

    Tag produk

    Ngaran Produk:résin minyak bumi

    Nomer CAS: 68131-77-1

    résin ilahar dipaké:C9 résin minyak bumijeung résin minyak bumi C5

    Sipat Kimia::

    Résin minyak bumi nyaéta résin termoplastik anu dihasilkeun tina fraksi C5 sareng C9 anu dihasilkeun ku retakan minyak bumi, ngaliwatan prosés pretreatment, polimérisasi sareng distilasi.

     

    Aplikasi:

    A. cet:Cét utamana ngagunakeun titik softening tinggi C9 résin minyak bumi, résin DCPD, C5 / C9 résin copolymer, cet nambahkeun résin minyak bumi bisa ningkatkeun cet gloss, ngaronjatkeun adhesion pilem cet, karasa, résistansi asam, résistansi alkali.
    B, karét: Karét utamana ngagunakeun low softening résin minyak bumi C5, C5 / C9 copolymer résin jeung DCPD résin.Résin sapertos kitu sareng séréal karét alam gaduh kaleyuran silih anu saé, sareng teu aya dampak anu ageung dina prosés vulkanisasi karét, sareng tambihan résin minyak bumi kana karét tiasa maénkeun peran dina ningkatkeun viskositas, tulangan sareng lemes.Utamana tambihan résin kopolimer C5 / C9 henteu ngan ukur tiasa ningkatkeun adhesion antara séréal karét, tapi ogé ningkatkeun adhesion antara séréal karét sareng ari, anu cocog pikeun ban radial sareng produk karét sanés kalayan syarat anu luhur.
    C. Industri napel: résin petroleum boga sipat napel alus, ditambah résin minyak bumi dina napel jeung tekanan-sénsitip tape bisa ningkatkeun kakuatan napel, résistansi asam, résistansi alkali jeung lalawanan cai, sarta bisa éféktif ngurangan biaya produksi.
    D, industri tinta: résin minyak bumi pikeun inks utamana luhur softening titik C9 résin minyak bumi jeung résin DCPD.Tambahan résin minyak bumi dina tinta bisa maénkeun peran dina nyebarkeun warna, drying gancang, pangaruh brightening, sarta ngaronjatkeun kinerja percetakan.
    E. Industri palapis: résin minyak bumi boga adhesion alus mun beton atawa aspal aspal, résistansi abrasion alus tur lalawanan cai, pangirut alus kalawan zat anorganik, gampang pikeun jaket, résistansi cuaca alus, drying gancang, solidity tinggi, sarta bisa ningkatkeun fisik jeung kimiawi. sipat lapisan, ngaronjatkeun lalawanan UV jeung lalawanan cuaca.Resin minyak bumi nyirian cet laun-laun janten arus utama, sareng paménta naék unggal taun.
    F, lianna: Résin boga teu jenuh tangtu, bisa dipaké pikeun agén gluing kertas, modifier plastik, jsb.
    V. résin minyak bumi téh non-bahaya, dina prosés transportasi, éta kudu ditangtayungan tina cahya panonpoé jeung hujan;eta teu kudu diangkut babarengan jeung durukan spontan, oxidizer kuat jeung asam kuat.
    Résin minyak bumi kedah disimpen dina lingkungan anu berventilasi, tiis sareng garing.Mangsa panyimpen biasana sataun, sareng masih tiasa dianggo saatos sataun upami lulus pamariksaan.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami