Katerangan pondok:


  • Rujukan Harga FOB:
    AS $2,835
    / Ton
  • Palabuhan:Cina
  • Sarat Pembayaran:L/C, T/T, Western Union
  • CAS:26471-62-5
  • Rincian produk

    Tag produk

    Ngaran Produk:Toluén diisosianat

    Nomer CAS:26471-62-5

    Sipat Kimia:

    Toluén diisosianat nyaéta cair atawa padet teu warnaan, koneng, atawa poék.Mibanda amis, fruity, bau pungent.Toluén diisosianat (téknis, 26471-62-5) mangrupa campuran 80:20 tina 2,4-jeung 2,6-isomér.Padet di luhur 71/F/22 ℃.Ambang Bau nyaéta 0.4-2.14 ppm.

    Aplikasi:

    Toluene diisocyanates dipaké utamana pikeun nyieun busa polyurethane fléksibel pikeun pamakéan dina jati, parabot keur sare, jeung korsi otomotif jeung maskapai.Kagunaan anu langkung alit nyaéta pikeun elastomer poliuretan (pikeun panutup bemper mobil, roller industri, sol olahraga sareng sapatu, sareng barang-barang mékanis) sareng palapis (pikeun palapis otomotif, palapis kai, sareng palapis anti korosi berprestasi tinggi) (ICIS 2009).Toluene diisocyanate-based busa polyurethane kaku dipaké dina kulkas rumah tangga jeung pikeun sheathing padumukan atawa roofing komérsial dina dewan atawa formulir laminate (IARC 1986)."Tuang-inplace" atawa "semprotan-di" busa kaku dipaké salaku insulasi pikeun trailer treuk, mobil angkutan kareta, jeung peti kargo.Alkid anu dimodifikasi poliuretana ngandung kira-kira 6% nepi ka 7% isosianat, lolobana toluene diisosianat, sarta dipaké salaku bahan palapis, saperti finish lantai, finish kai, jeung cét.Lapisan lembab-curing dianggo salaku sealant kai sareng beton sareng lantai.Lapisan pesawat, treuk, sareng mobil panumpang sering diwangun ku sistem prépolimér toluene diisosianat.Castable urethane elastomers dipaké dina aplikasi merlukeun kakuatan, kalenturan, sarta nyerep shock, sarta tahan ka minyak, pangleyur, sarta radiasi ultraviolét.Éta dianggo dina sanyawa napel sareng sealant sareng dina bagian mobil, sol sapatu, roda rollerskate, liner balong, sareng kantong getih.Éta ogé dipaké sawah inoil jeung tambang.Produk elastomer tangtu dihasilkeun tina isomér murni 2,4 tinimbang campuran 80:20.

    Gugus fungsi dina TDI meta jeung gugus hidroksil pikeun ngabentuk beungkeut urethane, nu dipaké dina pembuatan busa polyurethane fléksibel pikeun pamakéan dina parabot, parabot keur sare, sarta korsi angkutan otomotif tur komérsial.Kagunaan sanésna kalebet elastomer poliuretana anu dianggo dina panutup bemper mobil, roller industri, sapatu olahraga, ogé barang-barang mékanis sareng palapis (logam, kai, sareng palapis anticorrosion berkinerja tinggi).Busa polyurethane kaku basis TDI dipaké dina kulkas rumah tangga jeung konstruksi padumukan kayaning sheathing na roofing komérsial.TDI semprot-di busa kaku dipaké salaku insulasi pikeun gandeng treuk, mobil angkutan karéta api, jeung peti kargo luar negeri.Lapisan TDI anu ngarawat lembab dianggo salaku sealant kayu sareng beton sareng lantai.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami