Katerangan pondok:


  • Rujukan Harga FOB:
    AS $5,039
    / Ton
  • Palabuhan:Cina
  • Sarat Pembayaran:L/C, T/T, Western Union
  • CAS:110-63-4
  • Rincian produk

    Tag produk

    Ngaran Produk:Butylglycol

    format molekular:C8H18O3

    Nomer CAS:112-34-5

    Struktur molekul produk:

    Butylglycol

    Sipat Kimia:

    Dietiléna glikol monobutil éter nyaéta cairan anu teu warnaan, ngagolak luhur sareng bau anu hampang.Ieu larut dina babandingan jeung cai, alkohol (métanol), keton (aseton), eter (étil éter), hidrokarbon aromatik (benzena), hidrokarbon parafin (n-heptana), jeung hidrokarbon halogénated (karbon tetraklorida).Kusabab éta mangrupikeun sanyawa jinis éter-alkohol, éta gaduh tindakan pangleyur pikeun seueur zat sapertos minyak, pewarna, karét, sareng résin alami sareng sintétik.Hal ieu dipaké salaku pangleyur tinggi-ngagolak dina lacquers nitroselulosa jeung coatings sintétik séjén, baking lacquers, flash-garing inks percetakan, jeung mandi ngalelep.

    Aplikasi:

    Dietiléna glikol monobutil éter (DGBE) dipaké salaku pangleyur pikeun éster selulosa, lacquers, varnishes, sarta dyes;salaku komponén utami busa ngabentuk pilem cai anu dianggo ku Angkatan Laut AS dina sistem pemadam kebakaran kapal.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami