Katerangan pondok:


  • Rujukan Harga FOB:
    AS $2,823
    / Ton
  • Palabuhan:Cina
  • Sarat Pembayaran:L/C, T/T, Western Union
  • CAS:25037-45-0
  • Rincian produk

    Tag produk

    Ngaran Produk:polycarbonated

    format molekular:C31H32O7

    Nomer CAS:25037-45-0

    Struktur molekul produk:

    polycarbonated

    Sipat Kimia:

    Polikarbonat(PC) nyaéta polimér amorf anu teu warnaan, transparan, kaca sareng sipat optik anu saé.PC résin molekular tinggi boga kateguhan tinggi, cantilever beam kakuatan dampak notched nyaeta 600 ~ 900J / m.Kelas anu teu dieusian gaduh suhu distorsi panas sakitar 130 °C, anu tiasa ningkat ku 10 °C saatos diperkuat ku serat gelas.Modulus lentur PC tiasa ngahontal langkung ti 2400 MPa, ku kituna tiasa diolah janten produk kaku anu ageung.Di handap 100 ° C, laju ngarayap dina beban rendah pisan.PC lemah dina résistansi hidrolisis sarta teu bisa dipaké pikeun sababaraha kali ngolah artikel subjected ka uap tekanan tinggi.

     

    Aplikasi:

    Polikarbonat mangrupikeun plastik anu seueur dianggo dina industri modéren anu gaduh suhu anu saé sareng résistansi dampak.Plastik ieu sae pisan pikeun dianggo sareng téknik definisi anu langkung konvensional (molding suntik, ékstrusi kana tabung atanapi silinder sareng thermoforming).Ieu ogé dipaké nalika transparansi optik diperlukeun, ngabogaan transmisi leuwih ti 80% nepi ka rentang 1560-nm (gelombang pondok rentang infra red).Cai mibanda sipat lalawanan kimiawi moderated, keur kimia tahan ka asam éncér jeung alkohol.Éta kirang tahan ngalawan keton, halogén, sareng asam pekat.Karugian utama anu aya hubunganana sareng polikarbonat nyaéta suhu transisi gelas anu rendah (Tg> 40 ° C), tapi masih seueur dianggo salaku bahan murah dina sistem mikrofluida sareng ogé salaku lapisan pangorbanan.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami