Katerangan pondok:


  • Rujukan Harga FOB:
    AS $3,937
    / Ton
  • Palabuhan:Cina
  • Sarat Pembayaran:L/C, T/T, Western Union
  • CAS:51852-81-4
  • Rincian produk

    Tag produk

    Ngaran Produk:polyurethane

    Struktur molekul produk:

    polyurethane

     

    Sipat Kimia:

    Polyurethane (PU), nami lengkep polyurethane, nyaéta sanyawa polimér.1937 ku Otto Bayer sareng produksi bahan ieu sanés.Aya dua jenis utama polyurethane, tipe poliéster jeung tipe poliéter.Éta bisa dijieun kana plastik polyurethane (utamana busa), serat polyurethane (disebut spandex di Cina), karét polyurethane jeung elastomers.
    Polyurethane fléksibel utamana struktur linier kalawan thermoplasticity, nu boga stabilitas hadé, résistansi kimiawi, resilience jeung sipat mékanis ti busa PVC, kalawan variability komprési kirang.Cai mibanda insulasi termal alus, insulasi sora, résistansi shock, sarta sipat anti-toksik.Ku alatan éta, dipaké salaku bungkusan, insulasi sora jeung bahan nyaring.Plastik polyurethane kaku nyaéta lampu, insulasi sora, insulasi termal punjul, résistansi kimia, sipat listrik anu saé, pamrosésan anu gampang, sareng nyerep cai anu rendah.Ieu utamana dipaké salaku bahan struktural pikeun konstruksi, mobil, industri penerbangan, insulasi panas sarta insulasi termal.Kinerja elastomer polyurethane antara plastik sareng karét, résistansi minyak, résistansi ngagem, résistansi suhu rendah, résistansi sepuh, karasa luhur, élastisitas.Ieu utamana dipaké dina industri sapatu jeung industri médis.Polyurethane ogé bisa dijieun kana napel, coatings, kulit sintétik, jsb.

     

    Aplikasi:

    Polyurethanes mangrupikeun salah sahiji bahan anu paling serbaguna di dunya ayeuna.Loba kagunaan maranéhanana mimitian ti busa fléksibel dina jati upholstered, nepi ka busa kaku salaku insulasi dina tembok, hateup jeung panerapan ka polyurethane thermoplastic dipaké dina alat médis jeung footwear, nepi ka coatings, adhesives, sealants jeung elastomers dipaké dina floors jeung interiors otomotif.Polyurethanes geus beuki dipaké salila tilu puluh taun kaliwat dina rupa-rupa aplikasi alatan kanyamanan maranéhanana, kauntungan ongkos, hemat energi jeung poténsi soundness lingkungan.Naon sababaraha faktor anu ngajadikeun polyurethanes jadi desirable?Daya tahan polyurethane nyumbang sacara signifikan kana umur panjang seueur produk.Perluasan daur hirup produk sareng konservasi sumberdaya mangrupikeun pertimbangan lingkungan anu penting anu sering milih pilihan poliuretan [19-21].Poliuretan (PU) ngagambarkeun kelas penting tina polimér termoplastik jeung térmosét sabab sipat mékanis, termal, jeung kimiana bisa disaluyukeun ku réaksi rupa-rupa poliol jeung poli-isosianat.

    Poliuretana (PU)




  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami