Katerangan pondok:


  • Rujukan Harga FOB:
    AS $709
    / Ton
  • Asal:Cina
  • Sarat Pembayaran:L/C, T/T, Western Union
  • CAS:67-64-1
  • Rincian produk

    Tag produk

    Ngaran Produk:Aseton

    format molekular:C3H6O

    Struktur molekul produk:

    Aseton

    spésifikasi:

    Barang

    Unit

    Nilai

    Kasucian

    %

    99,5 mnt

    Warna

    Pt/Co

    5 max

    Nilai asam (salaku asam asétat)

    %

    0,002 max

    Kandungan Cai

    %

    0,3 max

    Penampilan

    -

    Teu warnaan, uap teu katingali

     

    Sipat Kimia:

    Aseton (ogé katelah propanone, dimétil keton, 2-propanon, propan-2-hiji jeung β-ketopropana) nyaéta wawakil pangbasajanna tina gugus sanyawa kimia nu katelah keton.Ieu mangrupakeun cairan teu warnaan, volatile, gampang kaduruk.
    Aseton tiasa larut sareng cai sareng janten pangleyur laboratorium penting pikeun tujuan beberesih.Aseton mangrupikeun pangleyur anu mujarab pikeun seueur sanyawa organik sapertos Métanol, étanol, éter, kloroform, piridin, sareng sajabana, sareng mangrupikeun bahan aktif dina panghapus semir kuku.Éta ogé dipaké pikeun nyieun rupa-rupa plastik, serat, ubar, jeung bahan kimia lianna.

    Acetone aya di alam di Free State.Dina tutuwuhan, utamana aya dina minyak atsiri, kayaning minyak tea, minyak atsiri rosin, minyak jeruk, jsb;cikiih manusa jeung getih jeung cikiih sato, jaringan sato laut jeung cairan awak ngandung jumlah leutik acetone.

    Produk aseton 

     

    Aplikasi:

    Acetone mangrupa bahan baku penting pikeun sintésis organik, dipaké dina produksi résin epoxy, polycarbonate, kaca organik, farmasi, péstisida, jsb. dipaké salaku diluent, agén beberesih, extractant.Éta ogé mangrupa bahan baku penting pikeun pembuatan anhidrida asétat, alkohol diacetone, kloroform, iodoform, résin epoxy, karét polyisoprene, métil méthacrylate, jsb Hal ieu dipaké salaku pangleyur dina smokeless mesiu, seluloid, serat asétat, cet semprot jeung lianna. industri.Dipaké salaku extractant dina industri minyak jeung gajih, jsb [9]

    Dipaké dina produksi monomér kaca organik, bisphenol A, diacetone alkohol, hexanediol, métil isobutyl keton, métil isobutyl métanol, phorone, isophorone, chloroform, iodoform jeung bahan baku kimia organik penting lianna.Hal ieu dipaké salaku pangleyur unggulan dina cet, prosés spinning asétat, gudang acetylene dina silinder, sarta dewaxing dina industri pemurnian minyak.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami