Katerangan pondok:


  • Rujukan Harga FOB:
    AS $1,387
    / Ton
  • Palabuhan:Cina
  • Sarat Pembayaran:L/C, T/T, Western Union
  • CAS:67-64-1
  • Rincian produk

    Tag produk

    Ngaran Produk:Styrene

    format molekular:C8H8

    Nomer CAS:100-42-5

    Struktur molekul produk:

    Styrene

    spésifikasi:

    Barang

    Unit

    Nilai

    Kasucian

    %

    99.7min

    Warna

    APHA

    10 max

    Péroksidaeusi (salaku H2O2

    Ppm

    100 max

    Penampilan

    -

    Cairan transparan

     

    Sipat Kimia:

    Styrene nyaéta cairan dina suhu kamar, teu warnaan, mibanda bau pungent, styrene téh gampang kaduruk, titik golak 145,2 darajat Celsius, titik beku -30,6 darajat Celsius, gravitasi spésifik 0,906, styrene teu leyur dina cai, lamun dina 25 darajat Celsius, styrene. kaleyuran ngan 0,066%.Styrene bisa dicampurkeun jeung éter, métil ferméntasi, karbon disulfida, aseton, bénzéna, toluene jeung karbon tetra-ironis dina proporsi nanaon.Styrene mangrupikeun pangleyur anu hadé pikeun karét alam, karét sintétik sareng seueur sanyawa organik.Styrene téh toksik sarta bisa ngabalukarkeun karacunan lamun awak manusa inhales teuing uap styrene.Konsentrasi styrene anu diidinan dina hawa nyaéta 0,1 mg / L.Uap styrene jeung hawa bakal ngabentuk campuran ngabeledug.

    Styrene

     

    Aplikasi:

    Styrene mangrupikeun monomér penting tina karét sintétik, napel sareng plastik.[3,4,5] Hal ieu dipaké pikeun sintésis karét styrene butadiena jeung résin polystyrene, poliéster serat gelas plastik bertulang jeung coatings.Hal ieu dipaké pikeun nyiapkeun polystyrene, résin bursa ion, sarta polystyrene busa.Éta ogé dianggo pikeun kopolimerisasi sareng monomér sanés pikeun ngahasilkeun rupa-rupa plastik rékayasa, sapertos kopolimerisasi acrylonitrile sareng butadiena pikeun ngahasilkeun résin ABS, seueur dianggo dina sagala rupa panerapan rumah tangga sareng industri.Copolymerization kalawan acrylonitrile, diala SAN mangrupakeun résin kalawan résistansi shock sarta warna caang.SBS anu dihasilkeun ku kopolimerisasi sareng butadiena mangrupikeun karét termoplastik, anu seueur dianggo salaku polivinil klorida sareng modifier akrilik.SBS jeung SIS elastomer termoplastik dijieun ku butadiena jeung kopolimerisasi isoprene, sarta salaku monomér crosslinking, styrene dipaké dina modifikasi PVC, polipropilén, jeung poliéster teu jenuh.
    Syrene dipaké salaku monomér teuas pikeun produksi styrene acrylic emulsion jeung pangleyur napel sénsitip tekanan.Emulsion napel na cet bisa disiapkeun ku copolymerization kalawan vinyl asétat jeung éster acrylic.Styrene nyaéta salah sahiji monomér vinil anu paling umum dipaké dina widang ilmiah, dipaké dina rupa-rupa bahan modifikasi jeung komposit.[6]
    Salaku tambahan, sajumlah leutik styrene ogé dianggo salaku parfum sareng perantara anu sanés.Ku chloromethylation of styrene, cinnamyl klorida dipaké salaku perantara pikeun analgesic non analgesic tekad nyeri kuat, sarta styrene ogé dipaké salaku antitussive, expectorant na ubar aslina anticholinergic burih Changning.Ieu bisa dipaké pikeun nyintésis anthraquinones ngalelep intermediate, émulsifiers péstisida, sarta styrene phosphonic asam agén ganti baju jeung brighteners plating tambaga.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami