Katerangan pondok:


  • Rujukan Harga FOB:
    AS $1.800
    / Ton
  • Palabuhan:Cina
  • Sarat Pembayaran:L/C, T/T, Western Union
  • Rincian produk

    Tag produk

    Ngaran Produk:poliol dicampur

     

    Sipat Kimia:

    Ieu diwangun ku poliéter monomér, foaming agén, crosslinking agén, katalis, foaming agén sareng komponenana lianna.

     

    Aplikasi:

    Ieu bisa dipaké pikeun insulasi termal jeung insulasi tiis tina kandaraan refrigerated, tank gudang, pipelines, gudang tiis, bak fermentasi bir jeung tong seger-ngajaga, insulasi termal jeung waterproof wangunan, kitu ogé pelat polyurethane prefabricated, cangkang pipe, piring arc. , jsb.

     




  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami