Katerangan pondok:


  • Rujukan Harga FOB:
    AS $1.700
    / Ton
  • Palabuhan:Cina
  • Sarat Pembayaran:L/C, T/T, Western Union
  • Rincian produk

    Tag produk

    Aplikasi:

    Used dina jati kawas pat karpét jsb, jeung bahan packing




  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami