Katerangan pondok:


  • Rujukan Harga FOB:
    AS $762
    / Ton
  • Asal:Cina
  • Sarat Pembayaran:L/C, T/T, Western Union
  • CAS:67-64-1
  • Rincian produk

    Tag produk

    Ngaran Produk:Aseton

    format molekular:C3H6O

    Struktur molekul produk:

    Aseton

    spésifikasi:

    Barang

    Unit

    Nilai

    Kasucian

    %

    99,5 mnt

    Warna

    Pt/Co

    5 max

    Nilai asam (salaku asam asétat)

    %

    0,002 max

    Kandungan Cai

    %

    0,3 max

    Penampilan

    -

    Teu warnaan, uap teu katingali

     

    Sipat Kimia:

    Aseton (ogé katelah propanone, dimétil keton, 2-propanon, propan-2-hiji jeung β-ketopropana) nyaéta wawakil pangbasajanna tina gugus sanyawa kimia nu katelah keton.Ieu mangrupakeun cairan teu warnaan, volatile, gampang kaduruk.
    Aseton tiasa larut sareng cai sareng janten pangleyur laboratorium penting pikeun tujuan beberesih.Aseton mangrupikeun pangleyur anu mujarab pikeun seueur sanyawa organik sapertos Métanol, étanol, éter, kloroform, piridin, sareng sajabana, sareng mangrupikeun bahan aktif dina panghapus semir kuku.Éta ogé dipaké pikeun nyieun rupa-rupa plastik, serat, ubar, jeung bahan kimia lianna.

    Acetone aya di alam di Free State.Dina tutuwuhan, utamana aya dina minyak atsiri, kayaning minyak tea, minyak atsiri rosin, minyak jeruk, jsb;cikiih manusa jeung getih jeung cikiih sato, jaringan sato laut jeung cairan awak ngandung jumlah leutik acetone.

     

    Aplikasi:

    Aseton ngagaduhan seueur kagunaan, kalebet persiapan kimia, pangleyur, sareng cuci kuku.Salah sahiji aplikasi anu paling umum nyaéta salaku komponén formulasi kimia anu sanés.

    Formulasi sareng ngahasilkeun formulasi kimia anu sanés tiasa nganggo acetone dina proporsi dugi ka 75%.Contona, acetone dipaké dina produksi métil méthacrylate (MMA) jeung bisphenol A (BPA).

    Pamakéan acetone


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami