Katerangan pondok:


  • Rujukan Harga FOB:
    AS $3,937
    / Ton
  • Palabuhan:Cina
  • Sarat Pembayaran:L/C, T/T, Western Union
  • CAS:51852-81-4
  • Rincian produk

    Tag produk

    Ngaran Produk:polyurethane

    Struktur molekul produk:

    polyurethane

     

    Sipat Kimia:

    Polyurethanes munggaran dihasilkeun sarta ditalungtik ku Dr. Otto Bayer dina 1937. Polyurethane mangrupakeun polimér nu Unit repeating ngandung sabagian urethane.Urétana mangrupikeun turunan asam karbamat anu ngan ukur aya dina bentuk ésterna [15].Kauntungan utama PU nyaéta yén ranté henteu diwangun sacara éksklusif ku atom karbon tapi langkung ti heteroatom, oksigén, karbon sareng nitrogén [4].Pikeun aplikasi industri, sanyawa polihidroksil tiasa dianggo.Nya kitu, sanyawa nitrogén poli-fungsi bisa dipaké dina beungkeut amida.Ku cara ngarobah jeung ngarobah sanyawa nitrogén polyhydroxyl jeung polyfunctional, PU béda bisa disintésis[15].Poliéster atawa résin poliéter anu ngandung gugus hidroksil dipaké pikeun ngahasilkeun poliésteror poliéter-PU, masing-masing[6].Variasi dina jumlah substitusi sareng jarak antara sareng dina ranté cabang ngahasilkeun PU mimitian ti linier ka cabang sareng 9exible ka kaku.PUs linier dipaké pikeun pembuatan serat sarta molding [6].PUs fléksibel dipaké dina produksi agén mengikat jeung coatings[5].Plastik foamed anu fleksibel sareng kaku, anu janten seuseueurna PUs anu diproduksi, tiasa dipendakan dina sababaraha bentuk di industri [7].Ngagunakeun prepolymers massa molekul low, rupa kopolimer blok bisa dihasilkeun.Gugus hidroksil terminal ngamungkinkeun blok bolak-balik, disebut bagéan, diselapkeun kana ranté PU.Variasi dina bagéan ieu nyababkeun rupa-rupa tingkat kakuatan tegangan sareng élastisitas.Blok nyadiakeun fase kristalin kaku jeung ngandung extender ranté disebut salaku bagéan teuas [7].Anu ngahasilkeun fase karét amorf sareng ngandung poliéster/poliéter disebut bagéan lemes.Sacara komersil, polimér blok ieu katelah Pus segmented

     

    Aplikasi:

    Polyurethane fléksibel utamana struktur linier kalawan thermoplasticity, nu boga stabilitas hadé, résistansi kimiawi, resilience jeung sipat mékanis ti busa PVC, kalawan variability komprési kirang.Cai mibanda insulasi termal alus, insulasi sora, résistansi shock sarta sipat anti toksik.Ku alatan éta, dipaké salaku bungkusan, insulasi sora jeung bahan nyaring.Plastik polyurethane kaku nyaéta lampu, insulasi sora, insulasi termal punjul, résistansi kimia, sipat listrik anu saé, pamrosésan anu gampang, sareng nyerep cai anu rendah.Ieu utamana dipaké salaku bahan struktural pikeun konstruksi, mobil, industri penerbangan, insulasi panas sarta insulasi termal.Kinerja elastomer polyurethane antara plastik sareng karét, résistansi minyak, résistansi ngagem, résistansi suhu rendah, résistansi sepuh, karasa luhur, élastisitas.Ieu utamana dipaké dina industri sapatu jeung industri médis.Polyurethane ogé bisa dijieun kana napel, coatings, kulit sintétik, jsb.

    Poliuretana




  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami