Katerangan pondok:


  • Rujukan Harga FOB:
    AS $1,701
    / Ton
  • Palabuhan:Cina
  • Sarat Pembayaran:L/C, T/T, Western Union
  • CAS:108-10-1
  • Rincian produk

    Tag produk

    Ngaran Produk:Métil Isobutyl Keton

    format molekular:C6H12O

    Nomer CAS:108-10-1

    Struktur molekul produk:

     

    Sipat Kimia::

    4-Metil-2-pentanone ngabogaan bau buah, ethereal, lada (dina éncér).

    Métil isobutyl keton (MIBK) nyaéta cairan teu warnaan kalayan bau anu pikaresepeun, amis, buah.Ambang bau tiasa sahandapeun 0,10 ppm.Ieu 2% leyur dina cai ku beurat tur kalawan sababaraha pangleyur organik lianna.Wates ngabeledug handap nyaéta 1,2% jeung wates ngabeledug luhur nyaéta 8,0% dina 200 °F.Métil isobutyl keton bisa jadi teu cocog jeung oxidizers kuat sarta kalium tert-butoxide.

     

    Aplikasi:

    MIBK dipaké salaku pangleyur pikeun gusi, résin, nitroselulosa jeung éter selulosa, sarta sagala rupa lemak, minyak, jeung lilin. Dina cét, lem, jeung agén beberesih;dipaké dina industri plastik jeung bensin.

    Métil isobutil keton (hékson, isobutil métil keton, 4-métil-2-pentanone) nyaéta pelarut organik anu strukturna sarua jeung dipaké pikeun métil butil keton.Salian dipaké salaku pangleyur pikeun cét, lacquers, sarta varnishes, métil isobutyl keton dipaké dina prosés ékstraksi jeung salaku denaturant pikeun rubbing alkohol.Métil isobutyl keton ogé dipaké salaku rasa sintétik dina sababaraha variétas rum, permen, jeung kéju.Beda sareng métil butil keton, métil isobutil keton teu acan kapanggih sacara alami.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami