Katerangan pondok:


  • Rujukan Harga FOB:
    AS $1,890
    / Ton
  • Palabuhan:Tianjin, Cina
  • Sarat Pembayaran:L/C, T/T, Western Union
  • CAS:62-53-3
  • Rincian produk

    Tag produk

    Ngaran Produk:Anilin

    format molekular:C6H7N

    Nomer CAS:62-53-3

    Struktur molekul produk:

     Anilin

    Sipat Kimia:

    Anilin nyaéta amina aromatik primér pangbasajanna sarta sanyawa dibentuk ku substitusi atom hidrogén dina molekul bénzéna jeung gugus amino.Ieu minyak teu warnaan kawas cairan kaduruk jeung bau kuat.Lamun dipanaskeun nepi ka 370 C, éta rada leyur dina cai sarta leyur dina étanol, éter, kloroform jeung pangleyur organik lianna.Janten coklat dina hawa atanapi handapeun panonpoé.Éta tiasa disulingan ku uap.Sajumlah leutik bubuk séng ditambahkeun pikeun nyegah oksidasi nalika disulingan.Aniline dimurnikeun bisa ditambahkeun 10 ~ 15ppm NaBH4 pikeun nyegah deterioration oksidasi.Leyuran anilin nyaéta basa.
    Gampang ngahasilkeun uyah nalika diréaksikeun sareng asam.Atom hidrogén dina gugus aminona bisa diganti ku gugus alkil atawa asil pikeun ngahasilkeun anilin jeung asil anilin kelas kadua atawa katilu.Nalika réaksi substitusi lumangsung, produk tina ortho jeung para substitusi produk utamana dihasilkeun.Éta ngaréaksikeun sareng nitrite pikeun ngabentuk uyah diazonium, anu tiasa dianggo pikeun ngahasilkeun séri turunan bénzéna sareng sanyawa azo.

    Aplikasi:

    Aniline mangrupikeun salah sahiji perantara anu paling penting dina industri pewarna.Ieu bisa dipaké dina industri ngalelep pikeun ngahasilkeun asam tinta biru G, asam sedeng BS, asam konéng lemes, langsung jeruk S, langsung ros, indigo biru, bubarkeun coklat konéng, kationik rosé FG jeung réaktif cemerlang beureum X-SB, jsb. ;dina pigmén organik, éta dipaké pikeun rancang beureum emas, emas beureum g, bubuk beureum badag, phenocyanine beureum, minyak leyur hideung, jsb Ieu ogé bisa dipaké salaku bahan baku pikeun ubar sulfa farmasi, sarta salaku panengah dina produksi. tina rempah, plastik, varnishes, film, jsb Ieu ogé bisa dipaké salaku penstabil dina bahan peledak, agén ledakan-bukti dina béngsin sarta salaku pangleyur a;éta ogé bisa dipaké pikeun ngahasilkeun hydroquinone na 2-phenylindole.
    Aniline mangrupa bahan baku penting pikeun produksi péstisida.

    péstisida


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami