Katerangan pondok:


  • Rujukan Harga FOB:
    AS $1,212
    / Ton
  • Palabuhan:Cina
  • Sarat Pembayaran:L/C, T/T, Western Union
  • CAS:111-87-5
  • Rincian produk

    Tag produk

    Ngaran Produk:1-Oktanol

    format molekular:C8H18O

    Nomer CAS:111-87-5

    Struktur molekul produk:

     

    Sipat Kimia::

    Octanol, sanyawa organik kalayan rumus molekul C8H18O sareng beurat molekul 130,22800, nyaéta cairan oily transparan teu warnaan sareng bau oily anu kuat sareng seungit jeruk.

     

    Aplikasi:

    Ieu utamana dipaké dina produksi plasticizers, extractants, stabilizers, salaku pangleyur jeung perantara pikeun fragrances.Dina widang plasticizers, oktanol umumna disebut salaku 2-étilheksanol, nu mangrupakeun bahan baku bulk megaton sarta jauh leuwih berharga di industri ti n-oktanol.Octanol sorangan ogé dipaké salaku seungit, blending ros, bakung jeung seungit kembang lianna, sarta salaku seungit pikeun sabun.produk nyaeta Cina GB2760-86 dibekelan pikeun pamakéan fragrances plant diwenangkeun.Utamana dianggo pikeun ngarumuskeun kalapa, nanas, peach, coklat sareng seungit jeruk.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami