Katerangan pondok:


  • Rujukan Harga FOB:
    AS $948
    / Ton
  • Palabuhan:Cina
  • Sarat Pembayaran:L/C, T/T, Western Union
  • CAS:79-10-7
  • Rincian produk

    Tag produk

    Ngaran Produk:asam akrilik

    format molekular:C4H4O2

    Nomer CAS:79-10-7

    Struktur molekul produk:

    asam akrilik

    spésifikasi:

    Barang

    Unit

    Nilai

    Kasucian

    %

    99.5min

    Warna

    Pt/Co

    10 max

    asam asétat

    %

    0,1 max

    Kandungan Cai

    %

    0,1 max

    Penampilan

    -

    Cairan transparan

     

    Sipat Kimia:

    Alifatik; C1 nepi ka C5; Asam Akrilik jeung Uyah; Monomer Akrilik; Sanyawa Karbonil; Asam Karboksilat; Kimia Industri/Halus; Asam organik; Alkanol Fungsional Omega, Asam Karboksilat, Amina & Halida; Asam Karboksilat Omega-Unsaturated; Asam Hétérocyclic.

     

    Aplikasi:

    Bahan awal pikeun acrylates sareng polyacrylates anu dianggo dina plastik, purifikasi cai, palapis kertas sareng lawon, sareng bahan médis sareng dental.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami