Katerangan pondok:


  • Rujukan Harga FOB:
    AS $826
    / Ton
  • Palabuhan:Cina
  • Sarat Pembayaran:L/C, T/T, Western Union
  • CAS:67-63-0
  • Rincian produk

    Tag produk

    Ngaran Produk:Isopropil alkohol, Isopropanol, IPA

    format molekular:C3H8O

    Nomer CAS:67-63-0

    Struktur molekul produk:

    Isopropanol-IPA

     

    spésifikasi:

    Barang

    Unit

    Nilai

    Kasucian

    %

    99.9min

    Warna

    Hazen

    10 max

    Nilai asam (salaku asam asétat)

    %

    0,002 max

    Kandungan Cai

    %

    0,1 max

    Penampilan

    -

    Teu warnaan, cairan jernih

     

    Sipat Kimia:

    IPA, pangleyur;Blends- CHROMASOLV LC-MS;2-Propanol (Isopropanol);Multi-Compendial;Pharmacopoeia;Pharmacopoeia AZ;Pharmacopoeia Organics;Botol Kaca Amber;Botol Pangleyur;Pelarut dumasar Jenis;Pilihan Kemasan Pelarut;A;Botol Leyur; Pangleyur anhidrat; Pangleyur ku Aplikasi; Botol Yakin / Segel; ACS sareng Reagen Kelas Pangleyur; ACS Kelas; ACS Kelas Pangleyur; Karbon Steel Flex-Spout kaléng; Tutup Kepala Drum; Drum Line Produk; Semi-Bulk Solvents; Plant Biotéhnologi; Molekul Tumbuhan Biologi; Pemurnian Asam Nukléat Tutuwuhan; Bioréagén Inti; DNA &; Réagen Élmu Kahirupan pikeun Éléktroforésis DNA/RNA; Réagen Élmu Kahirupan pikeun Éléktroforésis Protéin; Organik; Kimia Analitik; Pelarut pikeun HPLC & Spectrophotométri; Pelarut pikeun Spectrophotométri; HPLC Papers Solvents Teken; Aplikasi Khusus; Kertas Uji / Tongkat; 2-Propanol (Isopropanol); Pelarut Kelas Reagen Pelarut; Pelarut Semi Bulk Reagen; Botol Kaca Amber; Pelarut Reagen; Botol Pelarut; VerSA-Aliran?Produk;LEDA HPLC; Réagen Élmu Kahirupan pikeun Éksprési sareng Pemurnian Protéin; Biologi Molekul; Réagen; Éndah Panalungtikan; Purifikasi RNA; NMR; Pangleyur Spectrophotometric; Pangleyur spéktroskopi (IR; UV / Vis); Réagen Élmu Kahirupan pikeun RNAi; Pangleyur GC; Péstisida Analisis Résidu (PRA) Pangleyur; Pelarut pikeun aplikasi GC; Pelarut pikeun Analisis Résidu Organik; Réagen Analisis Trace &; pangleyur; Pelarut Kelas LC-MS (CHROMASOLV); Solusi Rinsing LC-MS; Réagen Analitik; Analitik/Kromatografi; Réagen Kromatografi & ;HPLC/UHPLC Solvents (CHROMASOLV);LC-MS Solvents &;Pra-Blended Mobile Phase Solvents;Produk;Reagen (CHROMASOLV);Returnable Wadahna;Cai jeung Cai Solusi;Semikonduktor Kelas Kimia;Semikonduktor Pangleyur;Kimia Éléktronik;Elmu Bahan; Mikro/NanoElectronics;CHROMASOLV Plus;HPLC &;HPLC Plus Grade Solvents (CHROMASOLV);UHPLC Solvents (CHROMASOLV);Botol Plastik

     

    Aplikasi:

    Isopropil alkohol mangrupikeun produk kimia sareng bahan baku anu penting.Ieu utamana dilarapkeun ka sagala rupa widang kaasup farmasi, kosmétik, plastik, fragrances, cet ogé dipaké salaku agén dehydrating sarta agén beberesih di industri éléktronika.Éta ogé tiasa dianggo salaku réagen pikeun nangtukeun barium, kalsium, magnesium, nikel, kalium, natrium sareng strontium.Ogé bisa dipaké salaku bahan rujukan analisis kromatografi.
    Dina industri manufaktur papan sirkuit, éta dipaké salaku agén beberesih, sarta produksi liang PCB pikeun konduktivitas.Seueur jalma mendakan yén éta henteu ngan ukur tiasa ngabersihan motherboard kalayan kinerja anu saé, tapi ogé kéngingkeun hasil anu pangsaéna.Sajaba ti éta, dipaké pikeun alat éléktronik lianna, kaasup beberesih cartridge disc, floppy disk drive, pita magnét, sarta ujung laser supir disc CD atawa pamuter DVD.
    Isopropil alkohol ogé tiasa dianggo salaku pangleyur minyak sareng gél ogé pikeun ngahasilkeun konséntrasi pakan lauk.Isopropanol kualitas rendah ogé tiasa dianggo dina bahan bakar otomotif.Salaku bahan baku produksi aseton, jumlah pamakéan isopropanol ieu ngurangan.Aya sababaraha sanyawa anu disintésis tina isopropanol, sapertos isopropil éster, métil isobutyl keton, di-isopropylamine, di-isopropyl éter, isopropil asétat, timol sareng seueur jinis éster.Urang tiasa nyayogikeun isopropanol tina kualitas anu béda-béda gumantung kana tungtung panggunaanana.Kualitas konvensional isopropanol anhidrat leuwih ti 99%, sedengkeun eusi isopropanol kelas husus leuwih luhur ti 99,8% (pikeun rasa jeung ubar).


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami