Katerangan pondok:


  • Rujukan Harga FOB:
    AS $1,466
    / Ton
  • Palabuhan:Cina
  • Sarat Pembayaran:L/C, T/T, Western Union
  • CAS:9011-14-7
  • Rincian produk

    Tag produk

    Ngaran Produk:Métil métakrilat(MMA

    format molekular:C5H8O2

    Nomer CAS:80-62-6

    Struktur molekul produk:

    spésifikasi:

    Barang

    Unit

    Nilai

    Kasucian

    %

    99.5min

    Warna

    APHA

    20 max

    Nilai asam (salaku MMA)

    Ppm

    300 max

    Kandungan Cai

    Ppm

    800 max

    Penampilan

    -

    Cairan transparan

     

    Sipat Kimia:

    Métil 2-métil-2-propenoat ngabogaan bau acrid, penetrating.Dina laporan séjén sanyawa ieu dilaporkeun mibanda bau seukeut, fruity.Metil méthacrylate mangrupakeun métil éster asam méthacrylic.Ieu mangrupa cairan teu warnaan, volatile kalawan bau buah acrid.Cai mibanda tekanan uap anu kawilang luhur (4 kPa dina 20°C), kalarutan cai sedeng (15,8 g/liter), sarta koefisien partisi oktanol/cai log low (Kow = 1,38).Métil méthacrylate biasana 99,9% murni sareng ngandung sajumlah leutik inhibitor pikeun ngalambatkeun polimérisasi.

     

    Aplikasi:

    1.Métil méthacrylate nyaéta kimia sintétik volatile anu dipaké utamana dina produksi lambar acrylic matak, emulsions acrylic, sarta molding na résin extrusion.

    2.Dina pembuatan résin méthacrylate sarta plastik.Métil méthacrylate ditransésterifikasi jadi méthacrylates nu leuwih luhur saperti n-butil méthacrylate atawa 2-ethylhexylmetacrylate.

    3.métil méthacrylate monomér dipaké dina produksi methylmethacrylate polimér jeung kopolimér, polimér jeung kopolimér ogé dipaké dina waterborne, pangleyur, jeung palapis permukaan undissolved, elém, sealants, coatings kulit jeung kertas, inks, poles lantai, finish tékstil, prostheses dental, semén tulang bedah, sareng tameng radiasi akrilik timah sareng dina persiapan kuku sintétik sareng sisipan sapatu orthotic.Métil méthacrylate ogé dipaké salaku bahan awal pikeun ngahasilkeun éster séjén asam méthacrylic.

    4.Granules pikeun suntik sareng extrusion blow molding anu pikeun kajelasan optik anu luar biasa, cuaca sareng résistansi goresan dianggo dina lampu, alat kantor sareng éléktronika (tampilan telepon sélulér sareng alat hi-fi), gedong sareng konstruksi (glazing sareng pigura jandela), desain kontemporer. (furnitur, jewelery jeung tableware), mobil jeung angkutan (lampu jeung panels instrumen), kaséhatan jeung kaamanan (kendi jeung tabung test) jeung pakakas rumah tangga (panto oven microwave jeung mangkok mixer).

    5.Modifiers dampak pikeun polyvinyl klorida kaku jelas.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami