Dina satengah munggaran taun ieu, pasar résin epoxy domestik geus ragrag saprak Méi.Harga résin epoksi cair turun tina 27.000 yuan/ton dina pertengahan Méi ka 17.400 yuan/ton dina awal Agustus.Dina kirang ti tilu bulan, harga turun ku ampir 10.000 RMB, atawa 36%.Tapi, turunna dibalikkeun dina bulan Agustus.

résin epoxy cair: Didorong ku ongkos na recovery pasar, pasar résin epoxy cair domestik terus naek dina bulan Agustus, sarta terus naek lemah dina poé panungtungan bulan, kalawan harga ragrag rada.Nepi ka tungtun taun Agustus, harga rujukan résin epoxy cair di pasar Cina Wétan éta RMB 19,300 / ton, nepi RMB 1,600 / ton, atawa 9%.

Résin epoksi padet: Alatan kanaékan biaya sareng pangaruh tina shutdown skala ageung sareng larangan produksi pabrik résin epoksi padet di daérah Huangshan, harga résin epoksi padet terus naék sareng henteu nunjukkeun tren ka handap dina ahir jaman. sasih.Nepi ka tungtun taun Agustus, harga rujukan résin epoxy padet di pasar Huangshan éta RMB18,000 / ton, nepi RMB1,200 / ton atawa 7,2% sataun-on-taun.

Tren harga résin epoxy padet sareng cair dina bulan Agustus

Bisphenol A: Dina 15 jeung 20 Agustus, Yanhua poly-karbon 180.000 ton / taun alat jeung Sinopec Mitsui 120.000 ton / taun alat eureun pangropéa mungguh, sarta rencana pangropéa diumumkeun sateuacanna.Peredaran pasar produk BPA ngurangan, sarta harga BPA terus naek dina bulan Agustus.Nepi ka tungtun taun Agustus, harga rujukan bisphenol A di pasar Cina Wétan éta 13.000 yuan / ton, naek 1.200 yuan / ton atawa 10.2% dibandingkeun bulan panungtungan.
Epichlorohydrin: Warta alus sarta warta goréng anu intertwined di pasar epichlorohydrin dina bulan Agustus: di hiji sisi, bottoming kaluar tina harga gliserol mawa rojongan ongkos jeung recovery ti pasar résin epoxy hilir drove atmosfir pasar.Di sisi anu sanésna, beban ngamimitian pabrik résin klorin siklik ningkat sacara signifikan sareng paménta bahan baku tina pareum / produksi terbatas pabrik résin padet Huangshan turun.Dina pangaruh gabungan tina sababaraha faktor, harga epichlorohydrin dijaga dina RMB10,800-11,800 / ton dina bulan Agustus.Nepi ka tungtun taun Agustus, harga rujukan propiléna oksida di pasar Cina Wétan éta RMB11,300 / ton, dasarna unchanged ti ahir Juli.

Tren harga BPA sareng ECH dina bulan Agustus

Ningali payun ka Séptémber, unit Jiangsu Ruiheng sareng Fujian Huangyang laun-laun ningkatkeun bebanna, sareng unit énggal Shanghai Yuanbang diperkirakeun bakal dioperasikeun dina bulan Séptémber.Pasokan résin epoksi domestik terus ningkat, sareng kontradiksi antara suplai sareng paménta janten langkung akut.Dina sisi biaya: saméméh pertengahan September, dua tutuwuhan BPA utama teu neruskeun produksi, sarta pasar BPA masih boga kamungkinan luhur rising;kalawan kanaékan laju operasi tutuwuhan résin padet Huangshan jeung rebound harga gliserol, harga epichlorohydrin low sarta boga kamungkinan rising dina bulan Séptember.Séptémber kalebet usum puncak tradisional pikeun kakuatan angin hilir, éléktronika sareng hiasan bumi sareng bahan wangunan, sareng paménta hilir diperkirakeun pulih dugi ka sababaraha tingkat.

Chemwinnyaéta parusahaan dagang bahan baku kimia di Cina, lokasina di Shanghai Pudong Area Anyar, kalawan jaringan palabuhan, terminal, bandara jeung angkutan kareta api, sarta kalawan kimia jeung gudang kimia picilakaeun di Shanghai, Guangzhou, Jiangyin, Dalian jeung Ningbo Zhoushan, Cina. , nyimpen leuwih ti 50.000 ton bahan baku kimia sapanjang taun, kalawan suplai cukup, wilujeng sumping mésér na inquire.chemwinemail:service@skychemwin.comwhatsapp: 19117288062 Telepon: +86 4008620777 +86 19117288062


waktos pos: Sep-02-2022