Minggu kamari, pasar domestik anu diwakilan ku Cina Wétan aktip, sareng harga kalolobaan produk kimia caket handap.Sateuacan éta, inventaris bahan baku hilir tetep rendah.Sateuacan Festival Pertengahan Autumn, para pembeli parantos asup ka pasar pikeun ngayakeun, sareng pasokan sababaraha bahan baku kimia ketat.
Kusabab hargana handap dina ahir Juli, harga propiléna oksida mimiti rebound.Nepi ka 5 Séptémber, harga rata-rata propiléna oksida parantos ningkat ampir 4000 yuan / ton dibandingkeun sareng harga panghandapna dina bulan Juli.
Dina 6 Séptémber, Shandong Shida Shenghua, téhnologi Hangjin, Dongying Huatai, Shandong Binhua jeung pausahaan séjén ngaronjat harga propiléna oksida.
Shandong daze kimiawi boga dua sét 100000t / hiji unit propiléna oksida, sarta propilén oksida teu dicutat pikeun ayeuna.
40000 t / hijipropiléna oksidatutuwuhan Shandong Shida Shenghua beroperasi stably, sarta cutatan anyar cyclopropane geus diangkat ka 10200-10300 yuan / ton.Kaseueuran produk kanggo dianggo nyalira sareng sajumlah sakedik.
téhnologi Hangjin ngoperasikeun 120000 ton unit propiléna oksida dina beban pinuh unggal taun.Kiwari, kutipan tina orde baru ningkat kana 10600 yuan / ton.Kalayan kiriman pasar, sababaraha produk kanggo dianggo nyalira sareng sababaraha diékspor.
Dongying Huatai 80000 T / unit beroperasi dina beban 50%, sareng kutipan propiléna oksida ningkat ku 200 yuan / T ka 10200-10300 yuan / T kanggo pangiriman tunai.
Shandong Binhua 280000 T / pabrik EPC beroperasi dina beban 70%, sareng harga titik EPC naékkeun ka 10200-10300 yuan / ton.Sababaraha produk kanggo dianggo nyalira sareng sababaraha anu disayogikeun ka rumah tangga kontrak.
Tren harga pasar propiléna oksida
pasar fénol acuk niatna dina awal September.Nepi ka 7 Séptémber, harga fénol luhur di pasar Cina Wétan parantos ngaleuwihan tanda 10000 yuan, naék kana 10300 yuan / ton.Dina 1 Séptémber, harga fénol di Cina Wétan nyaéta 9500 yuan / ton.Ieu bisa ditempo yén kanaékan 800 yuan / ton dina ngan hiji minggu, sarta ngaronjatna masih terus.

Trend harga pasar fénol domestik
Harga pasar propiléna ogé naék pisan.Dina 6 Juni, rujukan mainstream pasar propiléna Shandong éta 7150-7150 yuan / ton.Suasana dagang pasar saé.Perusahaan produksi propiléna ngagaduhan transportasi anu lancar, henteu aya pangurangan harga, sareng sumanget anu saé pikeun pabrik hilir.
Tina sudut pandang pasar étanol, dina tanggal 6, harga beuli étanol di hilir industri kimia utama di Cina Wétan ningkat ku 30-50 yuan / ton dibandingkeun sareng angkatan saméméhna.Dina Jumaah kamari, harga ex pabrik 95% étanol di Northern Jiangsu éta 6570-6600 yuan / ton.Minggu kamari, pabrik samentawis ningkat ku 50 yuan / ton, sareng kutipan anu luhur nyaéta 6650 yuan / ton.
Fokus diskusi dina pasar isopropanol domestik terus ningkat.Niat rujukan pasar isopropanol Jiangsu nyaéta 6800-6900 yuan / ton.Tempatna ketat, sareng padagang henteu daék ngajual dina harga anu murah.Negosiasi pasar isopropanol di Cina Kidul ngarujuk kana 700-7100 yuan / ton.Volume transaksi di luar pabrik diwatesan.Harga aseton hulu kuat, sareng kutipan pamawa cukup luhur.
pasar métanol terus rebound.Di pasar Cina Kalér, harga negosiasi pasar métanol Shandong Jining naros ka 2680-2700 yuan / ton;Harga urus mainstream di Linfen, Propinsi Shanxi naek ka 2400-2430 yuan / ton;Harga urus mainstream tutuwuhan métanol sabudeureun Shijiazhuang, Propinsi Hebei éta stabil dina 2520-2580 yuan / ton;Harga Panawaran di Lubei nyaéta 2630-2660 yuan / ton.Transaksi Panawaran di Shanxi lancar, sareng suasana pangiriman hilir OKÉ.
Deukeut liburan Mid Autumn Festival, pabrik terminal asup ka pasar pikeun stock up, atmosfir dagang pasar alus, sarta volume dagang sabenerna optimistis.Dina jangka pondok, tekanan suplai di pasar kimia teu hébat, pabrik ngatur barang sakumaha rencanana, sarta sisi paménta laun recovers, utamana pausahaan terminal anu dihindari suhu luhur dina tahap awal bakal neruskeun produksi, sarta paménta hilir. ngalaksanakeun ogé.Diperkirakeun yén pasar bakal tetep hipu dina waktos anu caket, sareng saatos naék dina tingkat anu luhur, éta tiasa asup kana pasar dampak sempit.
Pikeun pasar dina bulan Séptember, dampak ekspektasi paménta paling atra.Kalayan datangna usum puncak paménta musiman tradisional, pertumbuhan paménta domestik diperkirakeun kuat.Sajaba ti éta, nurutkeun hukum fluktuasi sajarah, September nepi ka Oktober oge usum puncak pikeun ékspor.Paménta umumna diperkirakeun tumbuh, anu sacara efektif bakal ngadukung pasar.
Dina watesan suplai pasar sakabéh jeung paménta, diperkirakeun yén suplai pasar jeung kontradiksi paménta bakal terus ningkat dina bulan Séptember, sarta industri bakal dina tahap destocking, éféktif ngarojong harga pasar.Ayeuna, dina latar tukang harga low dina dua taun katukang, anu ditampa sakabéh industri ogé geus ningkat.Ieu diperkirakeun yén sakabéh pasar bakal ngajaga hiji wirahma luhur dina bulan Séptember, fokus kana adjustment alat industri, parobahan harga bahan baku atawa faktor konci mangaruhan spasi adjustment harga pasar.

Chemwinnyaéta parusahaan dagang bahan baku kimia di Cina, lokasina di Shanghai Pudong Area Anyar, kalawan jaringan palabuhan, terminal, bandara jeung angkutan kareta api, sarta kalawan kimia jeung gudang kimia picilakaeun di Shanghai, Guangzhou, Jiangyin, Dalian jeung Ningbo Zhoushan, Cina. , nyimpen leuwih ti 50.000 ton bahan baku kimia sapanjang taun, kalawan suplai cukup, wilujeng sumping mésér na inquire.chemwinemail:service@skychemwin.comwhatsapp: 19117288062 Telepon: +86 4008620777 +86 19117288062


waktos pos: Sep-08-2022