Dina watesan pasar minyak atah, rapat menteri OPEC + dilaksanakeun dina Senén ngarojong ngurangan produksi minyak atah poéan ku 100000 barel dina Oktober.Kaputusan ieu kaget pasar sareng ngadorong harga minyak internasional sacara signifikan.Harga minyak Brent ditutup saluhureun $95 per barel.Nalika nutup, harga futures minyak atah London Brent pikeun pangiriman Nopémber éta AS $95.74 per barel, paningkatan 2.92%.NYSE nutup perdagangan na sateuacan jadwal kusabab liburan umum, sareng teu aya harga pakampungan nutup harga minyak New York dina dinten éta.
Dinten Senén waktos lokal, pasar saham AS ditutup kanggo liburan umum.Di Éropa, gangguan suplai teu katangtu tina Rusia urang "beixi-1" pipa gas alam miburukan krisis énergi Éropa, investor hariwang yén datangna resesi ékonomi di wewengkon euro bakal leuwih gancang ti ekspektasi, trend tilu pasar saham Éropa utama. ieu dibagi, Partéy Konservatif fatwa Britania kapilih pamingpin pihak anyar, jeung pasar saham Britania acuk rada;Pasar saham Perancis sareng Jerman turun sacara signifikan.Nalika nutup, pasar saham Inggris naék 0.09%, pasar saham Perancis turun 1.20%, sareng pasar saham Jerman turun 2.22%.Tina panempoan disk, kapangaruhan ku krisis énergi, saham industri, khususna saham mobil, aya di handap, kalayan turunna rata-rata ampir 5%.Dina watesan saham individu, unipal, raksasa énergi Jérman jeung importir pangbadagna gas alam Rusia di Éropa, murag ampir 11%.
Warta ngeunaan outage teu katangtu tina "beixi-1" pipa gas alam ferméntasi dina sabtu minggu gancang "ignited" panik di pasar dina Senén.Harga futures Oktober gas alam TTF Walanda, patokan harga gas alam Éropa, soared ku 35% salila sési, ampir wiping kaluar kabeh karugian minggu panungtungan kirang ti satengah poé, sarta kanaékan narrowed dina sési telat. .Salaku ti nutup, harga Walanda TTF gas alam Oktober futures éta 240,00 euro per megawatt jam, paningkatan 11,80%.The intensifikasi tina krisis énergi ngaruksak prospek pertumbuhan ékonomi Éropa, sarta Nilai tukeur euro terus turun dina Senén.Di antarana, Nilai tukeur tina euro ngalawan dollar AS sakali murag handap 1: tanda 0.99 salila rintakan, deui nganiaya intraday low anyar dina dua dekade.
Doméstikpolycarbonatedpasar beroperasi dina tingkat luhur.Minggu ieu, lolobana harga pabrik panganyarna tina pabrik PC domestik geus ngaronjat, mimitian ti 100 nepi ka 400 yuan / ton.Panawaran pikeun pabrik PC di Zhejiang parantos réngsé dina opat babak, naék 300 yuan / ton dibandingkeun sareng minggu kamari;Didorong ku tekanan biaya, harga di pasar Cina Wétan terus naek, sedengkeun harga tinggi di Cina Kidul teu cukup, sarta sababaraha nawaran leuwih handap kamari.Ayeuna, harga geus naek deui ka tingkat rélatif luhur dina mangsa nu bakal datang, sarta hilir jangka pondok ngan perlu meuli masih cukup.Hese disebutkeun yen sikep industri optimistis, sarta operasi nurutan-up moal robah.Ieu diperkirakeun yén pasar PC domestik bakal ngajalankeun dina tingkat luhur sanggeus rising.Harga kostron 2805 di Cina Kidul nyaéta 15850 yuan / ton.

Chemwinnyaéta parusahaan dagang bahan baku kimia di Cina, lokasina di Shanghai Pudong Area Anyar, kalawan jaringan palabuhan, terminal, bandara jeung angkutan kareta api, sarta kalawan kimia jeung gudang kimia picilakaeun di Shanghai, Guangzhou, Jiangyin, Dalian jeung Ningbo Zhoushan, Cina. , nyimpen leuwih ti 50.000 ton bahan baku kimia sapanjang taun, kalawan suplai cukup, wilujeng sumping mésér na inquire.chemwinemail:service@skychemwin.comwhatsapp: 19117288062 Telepon: +86 4008620777 +86 19117288062


waktos pos: Sep-07-2022