Katerangan pondok:


  • Rujukan Harga FOB:
    AS $1,247
    / Ton
  • Palabuhan:Cina
  • Sarat Pembayaran:L/C, T/T, Western Union
  • CAS:108-95-2
  • Rincian produk

    Tag produk

    Ngaran Produk:Pénol

    format molekular:C6H6O

    Nomer CAS:108-95-2

    Struktur molekul produk:

    Pénol

    spésifikasi:

    Barang

    Unit

    Nilai

    Kasucian

    %

    99,5 mnt

    Warna

    APHA

    20 max

    Titik beku

    40,6 mnt

    Kandungan Cai

    ppm

    1.000 max

    Penampilan

    -

    Cairan jelas sareng bebas tina ditunda

    urusan

    Sipat Kimia:

    Pénol nyaéta anggota pangbasajanna tina kelas sanyawa organik nu mibanda gugus hidroksil napel kana cingcin bénzéna atawa kana sistem cingcin aromatik nu leuwih kompleks.
    Ogé katelah asam carbolic atanapi monohydroxybenzene, fénol nyaéta bahan kristalin teu warnaan nepi ka bodas tina bau amis, mibanda komposisi C6H5OH, dicandak tina distilasi tar batubara sareng salaku produk sampingan tina oven coke.
    Pénol miboga sipat biocidal anu lega, sarta larutan cai éncér geus lila dipaké salaku antiseptik.Dina konsentrasi luhur, éta ngabalukarkeun kaduruk kulit parna;éta racun sistemik telenges.Ieu mangrupakeun bahan baku kimia berharga pikeun produksi plastik, dyes, farmasi, syntans, sarta produk lianna.
    Pénol ngalebur kira-kira 43°C jeung ngagolak dina 183°C.Kelas murni gaduh titik lebur 39 ° C, 39,5 ° C, sareng 40 ° C.Sasmita teknis ngandung 82% -84% sareng 90% -92% fenol.Titik kristalisasi dirumuskeun salaku 40,41 ° C.Beurat spésifik nyaéta 1.066.Éta larut dina kalolobaan pangleyur organik.Ku ngalebur kristal jeung nambahkeun cai, fénol cair dihasilkeun, nu tetep cair dina suhu biasa.Phenol gaduh sipat anu teu biasa pikeun nembus jaringan hirup sareng ngabentuk antiseptik anu berharga.Éta ogé dianggo sacara industri dina motong minyak sareng sanyawa sareng dina samak.Nilai disinféktan sareng antiseptik sanés biasana diukur ku ngabandingkeun sareng fénol

    Aplikasi:

    Phenol mangrupa bahan baku kimia organik penting, loba dipaké dina produksi résin phenolic na bisphenol A, nu bisphenol A mangrupa bahan baku penting pikeun polycarbonate, résin epoxy, résin polysulfone jeung plastik lianna.Dina sababaraha kasus fénol dipaké pikeun ngahasilkeun iso-octylphenol, isononylphenol, atawa isododecylphenol ngaliwatan réaksi tambahan jeung olefins ranté panjang kayaning diisobutylene, tripropylene, tetra-polipropilén jeung kawas, nu dipaké dina produksi surfaktan nonionik.Sajaba ti éta, éta ogé bisa dipaké salaku bahan baku penting pikeun caprolactam, asam adipic, dyes, obat-obatan, péstisida jeung aditif plastik sarta auxiliaries karét.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami