Katerangan pondok:


  • Rujukan Harga FOB:
    AS $947
    / Ton
  • Palabuhan:Cina
  • Sarat Pembayaran:L/C, T/T, Western Union
  • CAS:71-36-3
  • Rincian produk

    Tag produk

    Ngaran Produk:n-butanol

    format molekular:C4H10O

    Nomer CAS:71-36-3

    Struktur molekul produk:

     n-butanol

    Sipat Kimia:

    1-Butanol mangrupikeun jinis alkohol anu ngandung opat atom karbon per molekul.Rumus molekulna nyaéta CH3CH2CH2CH2OH kalawan tilu isomér, nyaéta iso-butanol, sec-butanol jeung tert-butanol.Ieu cairan teu warnaan jeung bau alkohol.
    Titik golakna nyaéta 117,7 ℃, dénsitas (20 ℃) ​​nyaéta 0,8109g/cm3, titik beku-89,0 ℃, titik nyala nyaéta 36 ~ 38 ℃, titik ignition diri 689F sareng indéks réfraktif. mahluk (n20D) 1.3993.Dina 20 ℃, kalarutan dina cai nyaéta 7,7% (beurat) sedengkeun kaleyuran cai dina 1-butanol nyaéta 20,1% (beurat).Éta larut sareng étanol, éter sareng jinis pangleyur organik anu sanés.Ieu bisa dipaké salaku pangleyur tina rupa-rupa cét jeung bahan baku pikeun ngahasilkeun plasticizers, dibutyl phthalate.Ogé bisa dipaké pikeun pembuatan butyl acrylate, butyl asétat, sarta étiléna glikol butyl éter sarta ogé dipaké salaku ekstrak tina perantara sintésis organik jeung ubar biokimia sarta ogé bisa dipaké dina pembuatan surfactants.Uap na tiasa ngabentuk campuran ngabeledug sareng hawa kalayan wates ngabeledugna 3,7% ~ 10,2% (fraksi volume).

     

    Aplikasi:

    1-Butanol mangrupikeun anu paling penting dina industri sareng anu paling ditaliti sacara éksténsif.1-Butanol nyaéta cairan teu warnaan sareng bau alkohol anu kuat.Éta dianggo dina turunan kimia sareng salaku pangleyur pikeun cét, lilin, cairan rem, sareng pembersih.
    Butanol teh rasa kadaharan allowable documented dina "standar kaséhatan aditif dahareun" Cina.Ieu utamana dipaké pikeun persiapan rasa dahareun pisang, mentega, kéju sarta wiski.Pikeun permen, jumlah pamakéan kedah 34mg / kg;pikeun pangan dipanggang, éta kudu 32mg / kg;pikeun inuman lemes, éta kedah 12mg / kg;pikeun inuman tiis, kudu 7.0mg / kg;pikeun krim, éta kedah 4.0mg / kg;pikeun alkohol, éta kedah 1.0mg / kg.
    Ieu utamana dipaké pikeun pembuatan plasticizers n-butil asam phthalic, asam dicarboxylic alifatik jeung asam fosfat nu loba dilarapkeun ka sagala rupa produk plastik jeung karét.Ogé bisa dipaké salaku bahan baku pikeun ngahasilkeun butyraldehyde, asam butyric, butyl-amin na butyl laktat dina widang sintésis organik.Éta ogé tiasa dianggo salaku agén ékstraksi minyak, ubar (sapertos antibiotik, hormon sareng vitamin) sareng rempah-rempah ogé aditif cet alkyd.Ieu bisa dipaké salaku pangleyur tina dyes organik jeung tinta percetakan jeung agén de-waxing.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami